Thomas - Keukencollectie

Thomas - Keukencollectie - Header


Plezier, design en functionaliteit in de keuken

De serie van de fabrikant Thomas concentreert zich op de drie belangrijkste gebieden van de keuken - koken, genieten, opslaan. De producten van de keukencollectie leunen op de zinsnede "Form follows Function". Praktische en aantrekkelijke helpers voor de keuken: skimming lepel en citroenpersen omringen nog veel meer producten.

Hoogwaardige materialen

De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hout, glas, porselein en silicone zijn een dynamische mix van materialen met verschillende eigenschappen. Thomas vertrouwt op een klassiek en tijdloos design, waarbij het keukengerei en keukengerei gemakkelijk in elke keukeninrichting kan worden geïntegreerd.

Elk van de ontwerpcomponenten speelt vanuit hun specifieke sterktes in de collectie. Zo wordt bijvoorbeeld het anti-slip en krasvrije oppervlak van silicone perfect gebruikt. De groene en grijze kleuren zetten accenten en vervolledigen met succes het assortiment.

Uitstekend ontwerp

Het 40 stuks assortiment van de keuken-serie werd geëerd met de Red Dot Design Award 2015. De jury legde uit waarom:
De Kitchen Collection van Thomas heeft zijn onafhankelijke aantrekkingskracht van een trendbewust design en ook de combinatie van materialen is opvallend.