Thomas

Jong, fris, divers - Thomas overtuigt met stijlvolle kleuren en materialen. Thomas staat voor jong en ongecompliceerd design voor elke dag. Keukenaccessoires en keukengerei voor koken, bakken en bereiden.Thomas Design Gerechten voor elke dag

Voorbereiden, genieten, opslaan - dat zijn de oplossingen die Thomas zoekt in de Kitchen collectie. De veelzijdige producten overtuigen door een levendige mix van materialen en hoge functionaliteit in de keuken.

Samenwerking met gerenommeerde ontwerpers

De porseleinfabriek Thomas werd opgericht in 1904 en staat voor jong en ongecompliceerd design voor dagelijks gebruik. Het merk maakt sinds 1908. Deel uit van de Rosenthal-groep en wil het plezier tijdens het koken, dineren, drinken en bereiden stimuleren. Daarbij werkt de fabrikant graag samen met gerenommeerde ontwerpers zoals het Britse team Queensberry en Hunt. De Thomas collectie overtuigt met veelzijdige decors, een breed scala aan kleuren en zorgvuldig geselecteerde materialen.

Bekroond ontwerp

Thomas biedt verschillende keukenbenodigdheden en hulpmiddelen die zijn bekroond met designprijzen zoals de Red Dot Design Award vanwege hun combinatie van functie en design. Jong, ongecompliceerd ontwerp voor elke dag.

Website van Thomas