• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

urbanature

De naam urbanature is een compositie van stad en natuur, stad en natuur. Dat is het hoofdidee van het label: De kloof tussen stad en land moet worden gedicht.De naam urbanature is een compositie van stad en natuur, stad en natuur. Dat is het hoofdidee van het label: De kloof tussen stad en land moet worden gedicht.

urbanature staat voor producten die elke dag groener maken. Daarbij biedt urbanature slimme oplossingen voor planten op kleine plaatsen - perfect gemaakt voor het kleine appartement in een metropool - voor natuurlijke flair op een stressvolle plek.

Doel: De kloof tussen stad en land dichten

Productontwerper Jörg Brachmann richtte in 2013. Zijn ontwerpen op vanuit de nauwe band met de natuur, een passie voor koken en oog voor bijzondere details. In de eigen studio bij Leipzig worden ideeën als prototypes gerealiseerd, geperfectioneerd en daarna in de eigen werkplaatsen geproduceerd.

Oplossingen worden in samenwerking met regionale fabrieken in de stedenbouw gecreëerd, waardoor duurzame en verfijnde producten mogelijk worden. Het hout is afkomstig van duurzame bosbouw en de restmaterialen zijn recyclebaar, inclusief de verpakkingen. Alle producten zijn gemaakt in Duitsland.

Website van urbanature


De belangrijkste ontwerpers