Sigg

Wat denk je bij het denken over Zwitserse producten? Meestal zijn het klokken, kaas of chocolade - en ook herbruikbare sportflessen. Sigg is de best verkochte herbruikbare sportfles ter wereld

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Sigg - Flessen die overtuigen met uitzonderlijke kwaliteit en uniek design

Wat denk je bij het denken over Zwitserse producten? Meestal zijn het klokken, kaas of chocolade - en ook herbruikbare sportflessen. Sigg is de best verkochte herbruikbare sportfles ter wereld. De redenen voor dit succes zijn onder andere de uitstekende kwaliteit, het unieke design en het uitzonderlijke vakmanschap van de Zwitserse productie.

De Sigg drinkflessen van aluminium, roestvrij staal of polypropyleen

Sigg-flessen worden naadloos geproduceerd uit één stuk zuiver aluminium. Enkele centrale voordelen zullen overtuigen:

  • Ze zijn lekvrij,
  • duurzaam,
  • de binnencoating is scheurvast,
  • vrij van verontreinigende stoffen (BPA-vrij)
  • en ze hebben een functioneel ontwerp.

Of u nu kiest voor de Traveller Bottle, NAT Bottle of de WMB Sports - u heeft de juiste Sigg fles in huis, waarmee u na jaren en jaren kunt profiteren. De unieke binnencoating is speciaal voor Sigg ontwikkeld, maakt niet los en is bestand tegen bandenslijtage - ook bij dagelijks gebruik van de fles. In enkele woorden: Het maakt niet uit hoe gehavend de Sigg-fles wordt - hij zal altijd bruikbaar zijn.
De fabrikant SIgg heeft ook een gehoor voor kinderen: Dit is de reden waarom de flessen ook bestaan in kleinere maten en met vriendelijke kindermotieven - de Kids Bottle.

De fabrikant produceert niet alleen aluminium flessen, maar ook Sigg Thermos : een collectie isolatiecontainers die eruitzien als de klassieke flessen. De roestvrijstalen flessen houden dranken tot 24 uur warm en koude dranken tot 30 uur koud. Uitgerust met een drinkfles, is het perfect geschikt om tijdens het reizen te gebruiken.

Sigg - een flessenfabrikant met een lange traditie

Het bedrijf kijkt terug op meer dan 100 jaar productie in Zwitserland. Hoewel veel concurrenten hun productie naar Azië hebben verplaatst, produceert Sigg zijn aluminium flessen nog steeds uitsluitend in de fabriek in Zwitserland. Het bedrijf zorgt er echter ook voor dat de hoge kwaliteits-, veiligheids-, sociale en milieunormen voor de Steelworks-serie in acht worden genomen. Deze serie is ontwikkeld door Zwitserse ingenieurs en wordt geproduceerd in China.

Elk jaar worden de vlaggenschipflessen opnieuw ontworpen met kunstenaars uit de hele wereld die meedingen naar het ontwerp van een Sigg-fles. Elk jaar worden er 100 nieuwe ontwerpen gerealiseerd.

De mooie vorm is een van de redenen waarom de Sigg-fles zelfs het New York Museum of Modern Arts is geworden. Tijdens een wandeling is het een functionele en betrouwbare metgezel en tijdens een wandeling door de straten is het een modieus accessoire.

Sigg-flessen zijn recyclebaar

De flessen zijn ecologisch correct recyclebaar, functioneel en modieus. Het recyclen van PET-flessen is goed, maar het gebruik van een herbruikbare fles is veel beter voor het milieu!

Ontdek de zeer functionele en veelzijdige Sigg-flessen in de woonwinkel. Mocht u vragen hebben, dan beantwoordt ons team die graag.

Website van Sigg