• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Please wait to be seated

De designcollectie wordt gekenmerkt door bijzondere eigenschappen, waarbij goed vakmanschap, kwaliteit, materialen en duurzaamheid de belangrijkste kenmerken zijn voor een duurzaam ontwerp.


Deense meubelfabrikant

Wacht even om te gaan zitten is een Deens ontwerpbureau dat in 2014 is opgericht door interieurontwerper Thomas Ibsen. Tegenwoordig werkt hij als creatief directeur met een focus op productontwikkeling. In september 2016 vervoegde Peter Mahler Sørensen het bedrijf als CEO en mede-eigenaar. Sørensen heeft vele jaren ervaring in de merk-, ontwerp- en meubelindustrie als CEO, bestuurslid en consultant.

Het doel van het bedrijf is om ontwerpen te presenteren die de potentie hebben om klassiekers te worden. Voordat ze een nieuw ontwerp op de markt brengen, vragen ze zich altijd af: "Zal dit ontwerp in zijn geheel een object worden dat we op een dag kunnen doorgeven aan onze kinderen?

De designcollectie wordt gekenmerkt door bijzondere eigenschappen, waarbij goed vakmanschap, kwaliteit, materialen en duurzaamheid de belangrijkste kenmerken zijn voor een duurzaam ontwerp. Het bedrijf verkoopt ook geweldige producten van toegewijde merken, kunstenaars, ontwerpers en fabrikanten met dezelfde ideologieën.

"Op de vraag waarom de naam van het bedrijf is, antwoorden we dat onze naam een samenvatting is van wie we zijn. Beleefde mensen met een grote belangstelling voor interieurdesign, een gevoel voor humor en met beide benen stevig op de grond. De volgende keer dat je wacht op een tafel in een restaurant en het bord ziet, denk aan ons." Wacht alstublieft om te gaan zitten.

Website van Please wait to be seated


De belangrijkste ontwerpers