• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

OSRAM

Het Osram merk is geregistreerd in 1906 en behoort tot de oudste van 's werelds beroemdste merken van dit moment. Osram is een hoogtechnologisch bedrijf op het gebied van licht en maakt 70% van de totale omzet uit met energiezuinige producten.Het Osram merk is geregistreerd in 1906 en behoort tot de oudste van 's werelds beroemdste merken van dit moment. Op 1 juli 1919 hebben de drie bedrijven AEG, Siemens &Halske AG en Deutsche Gasglühlicht AG hun lampenproductie samengevoegd. De Siemens AG is de enige deelnemer van de Osram GmbH vandaag de dag.

Osram is een van de twee toonaangevende lichtfabrikanten van de wereld. Osram is een hoogtechnologisch bedrijf op het gebied van licht en maakt 70% van de totale omzet uit met energiezuinige producten. Het sterk internationaal georiënteerde bedrijf heeft 40.000 medewerkers over de hele wereld, levert klanten in 150 landen en produceert in 46 fabrieken in 17 landen.

Toonaangevende toekomstige technologieën over de hele wereld

Osram leidt in alle stappen van de lichtwaardeketen, zowel voor klassieke als nieuwe technologieën. Met een deelname van 20% van de LED-gebaseerde producten van de gehele verkoop, zet het bedrijf trends in de technologische veranderingen in de lichtmarkt. De inspanningen voor onderzoek en ontwikkeling maken ongeveer 5.5% van de inkomsten uit.

Licht voor alle gebieden van het leven

Het meest verkochte productgebied is de algemene verlichting. Bij autolampen en LED's voor voertuigen is Osram wereldwijd de nummer één. Ook op het gebied van de elektrische onderzoeksapparatuur (EGV) voor lampen behoudt Osram een leidende positie in de markt. De sterk groeiende Optohalbleitern (Opto-half-director) is strategisch gezien van het grootste belang. Een hoge innovatiesnelheid is ook van toepassing op de Display-Optic speciale lampen.

Geschiedenis

WZ 86.924: Achter deze vijf cijfers van het merkenregister gaat een merkwaardige geschiedenis van de Duitse economie schuil. Osram is een van de traditierijkste handelsmerken van de wereld van vandaag de dag, het wordt beschouwd als de belichaming van licht en het is meer dan een hundren jaren geleden geboren.

De Osram-registratie werd in 1906 "geboren" en benoemd door de Duitse Gasglühlicht-Anstalt (Gaslantaarninstelling): de naam was een nieuwe woordschepping uit de toen gangbare stralingsmaterialen - aanvankelijk Osmium en later Wolfram. De vennootschap Osram Werke GmbH ontstond 13 jaar later (1 juli 1919). De Auer-Company, AEG en Siemens &Halske AG hebben destijds hun lampenproductie opgericht; Siemens is echter het enige lid sinds 1978.

Website van OSRAM