Odin

Odin GmbH werd in 1991 opgericht door Klaus Göbbels en Manfred von Heereman in Mannheim. Zij hebben de Odin designproducten ontworpen en geproduceerd voor "Keuken & Badkamer", "Woonaccessoires" en hoogwaardige bedrijfscadeaus en cadeau-artikelen sOdin GmbH werd in 1991 opgericht door Klaus Göbbels en Manfred von Heereman in Mannheim. Sindsdien hebben zij de Odin designproducten ontworpen en geproduceerd voor "Keuken & Badkamer", "Woonaccessoires" en sinds die tijd ook hoogwaardige relatiegeschenken en cadeau-artikelen.

De bedrijfsnaam Odin - die de Scandinavische god met dezelfde naam oproept: was oorspronkelijk 0 DIN en werd in eerste instantie gezien als een woordspeling op de Duitse industriële norm. 0 DIN had moeten uitdrukken dat de producten van het bedrijf niet aan de normen voldeden, maar een eigen karakter hebben en niet kunnen worden vergeleken met andere bestaande ontwerpen.

Het is dan ook geen verrassing dat de bedrijfsfilosofie van Odin gebaseerd is op het vinden van nieuwe, innovatieve oplossingen voor alledaagse problemen en het toepassen en produceren ervan met een hoge kwaliteit. Deze filosofie werd bevestigd met talrijke designprijzen die Odin in de loop der jaren heeft ontvangen.

Website van Odin


De belangrijkste ontwerpers