• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

nomon

Het doel van nomon horloges is het produceren van hoge kwaliteit en extravagante klokken die uitzonderlijk zijn vanwege hun design en de technisch overtuigende functie.


Nomon klokken: De terugkeer van de wandklok

nomon is een van de toonaangevende fabrikanten van binnenklokken. De klokken worden verkocht in meer dan 80 landen over de hele wereld en zijn gemaakt om thuis, op kantoor of in openbare ruimtes te gebruiken. Het doel van nomon was het ontwerpen van hoogwaardige en extravagante klokken, die zich onderscheiden door hun design en functie.

Handgemaakte unieke stukken

nomon klokken worden vervaardigd in de eigen werkplaatsen van het bedrijf in Barcelona en verbinden innovatieve klokkentechniek van Duitsland en uitzonderlijk handwerk og Spanje om zo een duurzaam product te creëren. Elke klok is dus een handgemaakte klok. De geselecteerde materialen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgvuldig toegevoegd tot een unieke klok.

Minimalistisch ontwerp ontmoet exclusief materiaal

De ontwerper bij nomon is José Maria Reina. Zijn ontwerpen zijn vernieuwend en transcendent in zowel de vorm als in de materiaalkeuze.
Zijn vakmanschap stimuleert de esthetische waarde van klokken en transformeert deze als alledaags object tot een designobject. De wandklokken hebben dankzij hem hun reputatie als decoratieve elementen met prestige herwonnen. Hij definieert zijn horloges als meubels die niet alleen de tijd laten zien, maar ook het ritme van hun eigen bestaan kunnen meten.

"Elk materiaal, hoe uitzonderlijk ook, is in staat om een extravagant en elegant object te worden", aldus de ontwerper, die graag opnieuw experimenteert met nieuwe en uitzonderlijke materialen voor nieuwe ontwerpen.

Website van nomon


De belangrijkste ontwerpers