• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Nomess Copenhagen

De zinsnede "Een plaats voor alles en alles is op zijn plaats" is geïmplementeerd in de designobjecten van Nomess Copenhagen. De Deense fabrikant ontwerpt producten, gemaakt voor dagelijkse uitdagingen.Nominaal Copemhagen - Systematisme met Deense uitstraling

De zinsnede "Een plaats voor alles en alles is op zijn plaats" is geïmplementeerd in de designobjecten van Nomess Copenhagen. De Deense fabrikant ontwerpt producten, gemaakt voor dagelijkse uitdagingen. De zeer functionele en ook fatsoenlijke designobjecten geven een vaste plaats aan de kleine dingen van het leven en helpen bij het organiseren van huizen en het dagelijks leven - voor meer structuur in de verschillende momenten van het leven.

Het assortiment van de fabrikant bevat vooral opbergdozen voor verschillende doeleinden thuis. De opbergoplossingen zijn veelzijdig, minimaliseren de chaos en verhogen de opbergruimte. Veel van deze producten zijn stapelbaar of combineerbaar. De Nomess productenportefeuille bevat ook kleinere meubelstukken, zoals kapstokken en rails. De geringe afmetingen van de objecten maken ze praktisch en zeer flexibel te gebruiken. Het gereduceerde design maakt het mogelijk om de verschillende producten met elkaar te combineren - of het nu in de opslagruimte, in de keuken, in de badkamer of op kantoor is.

Functionaliteit en eenvoud in Scandinavisch design

Nomess producten hebben de typische Scandinavische uitstraling. Onderwerpen als functionaliteit, eenvoud en het afzien van extra's beschrijven de stijl van de Nomess producten. Zo weet de Deense fabrikant het noodzakelijke van het overbodige te onderscheiden en realiseert dit inzicht in de veelzijdige producten die wij dagelijks gebruiken. Het ontwerp is rigoureus in zijn resultaat; het is georiënteerd door duidelijke lijnen. Kleuren worden zelden gebruikt door het Scandinavische bedrijf. De eenvoud van hun uiterlijk maakt de producten van Nomess Copenhagen gemakkelijk geschikt voor verschillende omgevingen - en dit is een groot doel van Nomess Copenhagen.

Website van Nomess Copenhagen