• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Naef Spiele

Naef-Toys zijn de "Rolls Royce" van het houten speelgoed. Snelle en elektronische tijd houden ze hun plaats op de markt: met tijdloos design, liefdevolle en kwalitatief hoogstaande productie en pedagogische design.Kunst in het spel.....

Naef-Toys zijn de "Rolls Royce" van het houten speelgoed. Ze overleven snel veranderende trends en elektronische vooruitgang op de markt: met tijdloos design, liefdevolle en hoogwaardige productie en pedagogisch uitgekiend design.

Het brede productassortiment omvat voornamelijk puzzels en vaardigheidsspelletjes waarmee het gemakkelijk is om de ruimtelijke zintuigen, geometrische wetten en coördinatie te leren en te ervaren.

De Zwitserse meubelmaker en meubelmaker Kurt Naef begon eind jaren vijftig met de productie van tijdloos, hoogwaardig houten speelgoed, alleen en in samenwerking met andere ontwerpers. Hij heeft een aantal klassieke speeltjes van beroemde Bauhaus-ontwerpen gereproduceerd.

Naef-Games is te vinden in populierenmusea zoals het Museum of Modern Art in Japan. Naef is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardig speelgoed dat nog steeds met de hand wordt gemaakt.

Website van Naef Spiele


De belangrijkste ontwerpers