• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Müller Möbelfabrikation

De Müller Möbelfabrikation werkt sinds 1996. In Augsburg. Het productassortiment van het Beierse bedrijf varieert van hoogwaardige objecten en kantoorinrichtingen tot edele individuele producten voor stijlvolle woonkamers, allemaal traditioneel gemaakt van meta.


Ontdek alle collecties en series van Müller Möbelfabrikation

Wat maakt een klassieker? Passie voor en liefde voor design. En natuurlijk metaal, in het geval van Müller Möbel. Er zijn functionele en indrukwekkende meubels in het assortiment van de Beierse fabrikant. Ze passen in elke ruimte en vullen deze met een spotlightelement. Voor goede tijden in een mooie omgeving - op kantoor en thuis.

De Müller Möbelfabrikation werkt al sinds 1996. In Augsburg. Het productassortiment van het Beierse bedrijf varieert van verfijnde objecten en kantoorinrichtingen tot edele individuele producten voor stijlvolle woonkamers, allemaal traditioneel gemaakt van metaal. De producten van Müller Möbel verbinden ambachtelijke vaardigheden met maximale veelzijdigheid.

Müller Möbel staat voor uitgekiende kwaliteit en concurrentiekracht, maar ook voor individualiteit en onafhankelijkheid van trends. De belangrijkste gereedschappen in de productie zijn de handen en het hoofd. De productie vindt uitsluitend plaats in de werkplaats in Augsburg, made in Germany. Müller Möbel produceert alle meubelen volgens traditionele procedures. Dit garandeert een vlekkeloos proces en het typische unieke karakter.

Website van Müller Möbelfabrikation


De belangrijkste ontwerpers