Bedrijfsspandoek - Moroso - 3840x1440
Moroso

Moroso

Sinds 1952 staat de naam MOROSO voor exclusief design en hoogwaardig gestoffeerd meubilair "Made in Italy". Moroso is zowel geschikt voor thuisgebruik als voor commerciële ruimtes en biedt producten van gerenommeerde internationale ontwerpers.Moroso meubelen - hoogwaardige gestoffeerde meubelen sinds 1952

Het Italiaanse bedrijf Moroso werd in 1952. Opgericht door Agostino Moroso in Udine. Sinds zijn zoon Roberto Moroso in 1981 in dienst trad bij het management en zijn dochter Patrizia Moroso de Art Director werd, werd Moroso omgevormd van een conventionele stofferingsproducent tot een designgerichte onderneming.

Sindsdien heeft Moroso de klassieke deugden, zoals de kwaliteit van het materiaal en de verwerking, aangevuld met strakke ontwerpstrategieën. Zo is een kleine collectie elegante en exclusieve stoelen ontstaan die zich kenmerken door klassieke en avant-garde vormen. Geschikt voor zowel privéwoningen als openbare ruimtes. Moroso biedt hoogwaardige fauteuils, banken en stoelen "Made in Italy", gemaakt door gerenommeerde internationale ontwerpers.

Hoogwaardige ontwerpers creëerden fauteuils en andere exclusieve zitmeubelen voor Moroso

Beroemde objecten uit het Moroso-huis zijn bijvoorbeeld de meubelcollectie Dinamic (1986) van Massimo Iosa Ghini, de meubelcollectie Spring (1991) en Victoria & Albert (2000) van Ron Arad, de fauteuil Gluon en TV Chair van Marc Newson (beide 1993), evenals het bankensysteem Serpentine (2003) van Tom Dixon, om maar een paar te noemen. Talrijke andere bekende ontwerpers zoals Javier Mariscal, Achille Castiglioni, Patricia Urquiola, Konstantin Grcic of Alfredo Häberli zijn nauw verbonden met Moroso.

Ontdek meer over de veelzijdigheid van het Italiaanse bedrijf in de Moroso winkel. Laat u inspireren door exclusief design en unieke meubels!

Website van Moroso


Designers