• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

mono

Mono is een van de meest vooraanstaande Duitse designbedrijven en staat bekend om zijn hoogwaardige bestek en tafelaccessoires.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Ontdek alle collecties en series van mono

De fascinatie van goede vorm.

Mono is nauw verbonden met de namen van gerenommeerde ontwerpers die vaak objecten van dagelijks gebruik heroverwegen om ze vormgevende ontwerpen te geven. Monoproducten staan voor hoogwaardige materialen en een zorgvuldige, ambachtelijke productie.

Een intrinsiek gevoel voor de kwaliteit van het leven en een buitengewoon hoge designstandaard bepalen het familiebedrijf. Al generaties lang produceert mono, met het hoofdkantoor in Mettmann, bestek en tafelaccessoires met een tijdloze esthetiek. Het legendarische mono-a bestek, dat internationaal bekend staat als designklassieker, heeft de trends al tientallen jaren overleefd.

Het niveau van innovatie, de kwaliteit van het ontwerp en de superieure productienormen van elk item hebben mono gemaakt wat het vandaag de dag is - een merk dat de tafel- en wooncultuur vormgeeft.

Wilhelm Seibel I richtte in 189 de Seibel Britannia Goods Factory op.5. In 1911 werd de eerste vestiging, Hessische Metallwerke Gebr. Seibel, opgericht. Het bedrijf verwierf wereldwijde erkenning in 1936 met het Olympia bestek voor het Olympisch dorp in Berlijn. Dankzij de zeer gezonde economie van de naoorlogse jaren nam het personeelsbestand toe tot bijna 1000 werknemers. In de jaren vijftig leidde een belangrijke teruggang in de bestekindustrie tot het verdwijnen van bijna 90% van alle Duitse fabrikanten. Dankzij de gedurfde beslissing van Herbert Seibel om zich te richten op designgerichte producten, werd een ineenstorting van de Hessische Metallwerke voorkomen.

Website van mono


De belangrijkste ontwerpers