Herstellerbanner - Mezzo-radio - 3840x1440
Lexon

Lexon

In negentien jaar van ontwikkeling en zonder compromissen, is Lexon trouw gebleven aan haar ontwerpverplichtingen. Elektronica, bagage, reis-, reis-, kantoor- en vrijetijdsaccessoires: deze richting wordt niet in cijfers gemeten. Gevoeligheid is de dimensie ervan.Sinds 1991 heeft Lexon een relatie met Creativiteit opgebouwd. In negentien jaar van ontwikkeling en zonder compromissen, is Lexon trouw gebleven aan haar ontwerpverplichtingen. Elektronica, bagage, reis-, reis-, kantoor- en vrijetijdsaccessoires: deze richting wordt niet in cijfers gemeten. Gevoeligheid is de dimensie ervan. En bovenal gaat het erom een object leuk te maken voor dagelijks gebruik.

De intimiteit die Lexon met haar prestaties wil behouden, is ook de intimiteit die het bedrijf op haar klanten wil overbrengen: vriendelijke objecten voor vriendelijke gebruikers. Veelzijdigheid aan technologie en materiaal, grote handtekeningen en inspiratie, ze behoren allemaal tot een grote familie: senior en jonge ontwerpers ontmoeten elkaar eindelijk. Elk jaar versterken vijfenvijftig landen en musea voor Moderne Kunst over de hele wereld het inzicht van het bedrijf.

In 2010 is Lexon meer dan ooit een universeel eigentijds merk: met zijn tijd, hier en nu. Geboren in 1953, heeft de oprichter van Lexon altijd een passie voor de objecten getoond, en zijn ontwerpopleiding kwam voort uit de lange ervaring en de vele contacten met de ontwerpers wereldwijd. De afgunst om dingen te creëren en te laten bestaan uit een eenvoudig idee komt voort uit een puur gevoel en plezier.

Website van Lexon


Designers