Leff Amsterdam

Leff Amsterdam ontwerpt sinds 2011 klokken die zich onderscheiden van conventionele klokken door hun kostbare afwerking en een visueel aantrekkelijk uiterlijk en toch betaalbaar blijven.Leff Amsterdam ontwerpt sinds 2011 klokken die zich onderscheiden van conventionele klokken door hun kostbare afwerking en een visueel aantrekkelijk uiterlijk en toch betaalbaar blijven. Hun eigen hoge eisen op het gebied van esthetiek, design en kwaliteit zijn in positieve zin ook verantwoordelijk voor de bijzondere vijfjarige garantiebelofte van de Nederlandse klokkenfabrikant.

Alle bewegingen zijn bijna stil en uitgerust met Duitse en Japanse uurwerken die tot de beste ter wereld worden gerekend.
Om het te herkennen en als een soort certificaat van echtheid, heeft elke Leff Amsterdam klok een oranje stip die natuurlijk een verwijzing is naar de nationale kleur van Nederland.
Het servicepakket dat bij alle Leff klokbatterijen en accessoires voor wandmontage wordt geleverd, is voor Leff Amsterdam vanzelfsprekend.

Leff Amsterdam zegt over zichzelf:
"Wij geloven dat het leven te mooi is voor een saai design en saaie eenvoud. Dat is de reden waarom we Leff Amsterdam hebben opgericht: om rechtlijnige objecten te maken die de tijd weergeven of de omgeving verbeteren. Uw leven verdient een interessante omgeving.
Alle Leff producten zijn gemaakt door internationale ontwerpers, ontwikkeld met persoonlijkheid en stijl en worden met bijzondere zorg vervaardigd met betrekking tot duurzaamheid en kwaliteit. We hopen dat u onze producten met veel plezier zult gebruiken, want we hebben genoten van het maken ervan".

Website van Leff Amsterdam


De belangrijkste ontwerpers