Korridor - overal waar rekkensysteemFlexibel rekkensysteem

Het AnyWhere rekkensysteem van Korridor is een serie flexibele en individueel vormgegeven rekken met een minimalistische uitstraling en tijdloze, elegante ruimteoplossingen. De naam "AnyWhere" geeft de flexibiliteit en functionaliteit van het systeem weer.

De modellen variëren van de kleine kubuswandplank tot langwerpige dressoirs en ruime kapstokken en -rekken die lijken op garderobes. Op deze manier is er voor elke ruimtelijke situatie een oplossing en kan het design van het wandrek worden aangepast. Alle systemen kunnen met elkaar worden gecombineerd en kunnen worden uitgebreid.

De planken vormen een goed figuur in elke kamer van het huis. In de gang dienen de rekkensystemen als kapstok en opbergruimte voor sleutels en andere bits en bobs. In de slaapkamer vervangen ze de traditionele garderobe en in de woonkamer bieden de planken oneindig veel ruimte voor boeken, dvd's, decoratieve elementen - gewoon alles wat een plaats nodig heeft en de moeite waard is om tentoongesteld te worden. En zelfs in de lokale studie bieden de rekken individuele oplossingen voor boeken, bestanden en mappen.