• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Kahla

Sinds de oprichting van de Kahla/Thüringen Porzellan GmbH in 1994 staat het bedrijf voor hoogwaardige en eigentijdse porseleinproducten - "Made in Germany".

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Ontdek alle collecties en series van Kahla

Nieuwe uitdagingen, nieuwe concepten
Onze moderne globale wereld wordt gekenmerkt door flexibiliteit, snelheid en een constante verandering van focus - en het dagelijks leven vraagt dus vooral om variabele concepten, onconventionele oplossingen en compatibele systemen. Wat Kahla het beste kan doen is ervoor zorgen dat uw wensen op het gebied van porselein uitkomen. Porselein dat bij u past: individueel en flexibel - zoals de levensstijl van de vele Kahla-klanten.

De uitdaging waar zij voor staan: innovatie. En voor Kahla betekent innovatie oplossingen die economisch, ecologisch en uiteindelijk betaalbaar zijn. oplossingen produceren die verder gaan dan starre processen en de conventies van gisteren. Oplossingen die economisch, ecologisch en uiteindelijk betaalbaar zijn. Kahla nam deze uitdaging enthousiast aan. En om een nieuwe dimensie van eten, genieten en gastvrijheid te creëren.

Ontwerpmiddelen Individualiteit
Maar waarom ontwerpen? Volgens de Griekse filosoof Diogenes is het enige wat je echt nodig hebt om te drinken je gecupte hand. Toch weet iedereen hoe verschillend de handen kunnen zijn! En dat is waar Kahla in geïnteresseerd is: Uw individualiteit.
Modern design, dat een individueel onderscheidend vermogen geeft dat veel verder gaat dan de eigenlijke functie - dat is het kenmerk van Kahla. Kahla ontwikkelt wat het beste bij u past

Onze kracht komt voort uit onze schat aan praktijkervaring. "Ik krijg mijn beste ideeën in de keuken", zegt Barbara Schmidt, een van de twee ontwerpers van Kahla, die voortdurend met prijzen worden overladen. In Barbara Schmidt en Mirjami Rissanen heeft Kahla twee internationaal bekroonde trendscouts die nieuwe Kahla-producten ontwikkelen.

Succesverhalen
Meer dan 60 designprijzen in veertien jaar - twee cijfers die het succesverhaal van Kahla/Thüringen Porzellan onderstrepen. De meeste prijzen werden toegekend voor productontwerp, maar ook voor marketing (zelfs inclusief verpakking) en innovatieactiviteiten. Kahla is met recht trots op de vele reddot awards en Duitse Designer Club prijzen. En ze waren vooral blij dat het porselein in de VS (in 2004 in de gerenommeerde IDEA-wedstrijd) en in 1999 en 2002 in Japan zelfs de Good Design Award in de wacht sleepte.

Creatieve Kahla
Naast ontwerpwedstrijden en workshops staat het bedrijf permanent in dialoog met een groot aantal ambitieuze avant-gardistische geesten. Dat Kahla weet wat moderne mensen nodig hebben, bewijst het feit dat jonge, innovatieve ontwerpers hen keer op keer vragen om partnerschappen aan te gaan. Vandaag. En morgen.

Website van Kahla


De belangrijkste ontwerpers