• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Junghans

Inventiviteit en het voortdurende streven naar precisie vormen de basis voor het succesverhaal van het bedrijf Junghans sinds de oprichting in 186 1.Inventiviteit en het voortdurende streven naar precisie vormen de basis voor het succesverhaal van het bedrijf Junghans sinds de oprichting in 186 1.

De eisen aan horloges zijn in de loop der decennia veranderd, maar niet de Junghans principes. De unieke combinatie van traditionele horlogekunst, stabiliteit en innovatie heeft tot op de dag van vandaag de acties onder het motto "Future out of tradition" bepaald.

Een uitgesproken begrip van kwaliteit, bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen en teamgeest kenmerken de medewerkers van Junghans. Elk lid van het bedrijf is bereid om uit eigen beweging te leren en zich voortdurend te ontwikkelen. Het totale voordeel is belangrijker dan het individuele voordeel. Precisie tot in het kleinste detail en maximale efficiëntie worden te allen tijde in het middelpunt van de aandacht gehouden.

De consequente toepassing van zowel traditionele als nieuwe horlogetechnologieën in hoogwaardige producten en vaak sensationele ontwerpen geven het merk Junghans een unieke positie op de internationale markt.

Het merk Junghans staat synoniem voor hoge kwaliteitseisen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Website van Junghans


De belangrijkste ontwerpers