• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Juna

Niels Junager uit Denemarken richtte in 1972. Het textielbedrijf Juna op. Met een focus op traditie, aandacht voor detail en compromisloos design creëert Juna woningtextiel dat Scandinavische flair heeft en elk decor versterkt.


Deens textielbedrijf

Niels Junager uit Odense in Denemarken richtte in 1972 het textielbedrijf Juna op en werd distributeur van hoogwaardige materialen en stoffen in Denemarken. Toch droomde hij er altijd al van om zijn eigen textiel te ontwerpen en te produceren. Hij werd zich bewust van een productiefaciliteit in Portugal die voldeed aan zijn hoge kwaliteitsnormen en vakmanschap.

Het Juna assortiment omvat nu ook textiel zoals handdoeken, tafelkleden, beddengoed en kussens in de beste Öko-Tex kwaliteit. Met aandacht voor traditie, aandacht voor detail en compromisloos design creëert Juna woonruimtes met Scandinavische flair die elke sfeer versterken.

Met meer dan 40 jaar ervaring creëert Juna voortdurend nieuwe en opwindende producten met duurzame, tot nadenken stemmende kwaliteiten en ontwerpt textiel dat de bedrijfsfilosofie in design en kwaliteit weerspiegelt.

Website van Juna


De belangrijkste ontwerpers