Joe's Barbeque Rookoven - banner
Joe's Barbecue Rookoven

Joe's Barbeque Smoker

Joe's Barbecue Rookoven, de winnaar van talrijke nationale en internationale grillmakers, produceert uitsluitend met puur handwerk.Hier komt de winnaar van talrijke nationale en internationale BBQ wedstrijden.....

Joe's Barbecue Smoker® is een merk van het Duitse bedrijf Rumo BBQ en het resultaat van wat Rumo heeft geleerd van de jarenlange samenwerking met grillteams, BBQ fans en cateringprofessionals.

De verwerking van alle Joe's Barbeque Smokers® is perfect. Rumo produceert alle haarden, grills en rokers met de hand. De zorgvuldige productie van stalen buizen met een originele dikte van 6.35 mm garandeert een enorme duurzaamheid en weerstand.

Elk product van Joe's Barbeque Smoker® steekpenningen met de hoogste functionaliteit.

De specialiteit van een Joe's Barbeque Rookoven® is het verfijnde tweekamersysteem, dat het mogelijk maakt om zorgvuldig te koken. Bij temperaturen van 90°C tot 130°C worden de grillproducten indirect over een langere tijd gekookt, er valt geen vet uit het product in de gloed - gezond grillplezier voor het hele gezin.

Het assortiment van Joe's Barbeque Smoker® heeft veel modellen voor verschillende doeleinden: Te beginnen met eenvoudige haarden die ook gebruikt kunnen worden als grills, zoals de Smoker-starter modellen van Joe's Barbeque Smoker® - Silver Edition. Ook klassieke modellen voor privégebruik zijn opgenomen in het assortiment van Joe's Barbeque Smoker® - Original. Bovendien zijn er professionele rokers, zoals de Joe's Barbeque Smoker® Chuckwagon of de enorme trailer, speciaal gemaakt voor industriële keukens en catering. Individuele barbeque rokers kunnen aan de eisen van de klant worden voldaan.

De merknaam Joe's Barbeque Smoker® komt van de beroemde BBQ-meester en bedrijfsleider Joe Davidson (oprichter van de Joe's Barbeque Group Oklahoma).

Website van Joe's Barbeque Smoker