j-me

De Londense ontwerpstudio j-me ontwikkelt creatieve producten voor wonen en om een cadeautje te maken. De broers Jamie en Mark laten hun ideeën de vrije loop: hun jonge label j-me, dat al meerdere malen is toegekend, legt de nadruk op elk huishouden.De Londense designstudio j-me ontwikkelt creatieve producten voor thuisontwerp en het maken van cadeaus. De broers Jamie en Mark laten hun ideeën de vrije loop: hun jonge label j-me is al meerdere malen bekroond en benadrukt elk huishouden. Geladen met Britse humor en originele ontwerpen.

Jamie studeerde productontwerp aan het Central St. Martin's College in Londen en is afgestudeerd in 1994. Een boheemse denker, zijn ontwerpachtergrond is heel eenvoudig: hij volgt zijn instinct; een flits van inspiratie blijkt vaak een commercieel product te zijn.

Marc voltooide zijn studie een jaar later aan hetzelfde college. Hij is de beoefenaar en promotor: "Het is zeer bevredigend om ideeën te actualiseren". Markeert een enorme kennis over "hoe dingen te produceren", stelt j-me in staat om uit te breiden met ontwerpconcepten en het gebruikte materiaal.

De ontwerpstudio van J-me, in eerste instantie bij hen thuis, vestigde zich aan de noordkant van Londen. Dat is waar Jamie en Mark hun vleugels uitslaan, succesvol uitbreiden en zich internationaal profileren als een innovatief en betrouwbaar designmerk.

In oktober 2007 verhuisde j-me naar het hart van Londen, om dichter bij creatieve inspiratie te komen. De Oxo-toren aan de rand van de Theems is hun nieuwe locatie. Naast hun tot nu toe belangrijkste product "geschenken" presenteerde j-me het nieuwe assortiment "wonen".

Website van j-me