Holstee

Direct van Brooklyn is waar de designobjecten van Holstee vandaan komen. Het bedrijf in New York wil een "inspirerende levensstijl" verspreiden.Direct van Brooklyn is waar de designobjecten van Holstee vandaan komen. Het bedrijf in New York wil een "inspirerende levensstijl" verspreiden.

Al snel na de oprichting van het bedrijf begon het succes ervan te groeien. De oprichters Dave, Mike en Fabian schreven hun manifest als hun eerste project samen voor hun bedrijf - dat snel in de media kwam, zowel online als offline. Het manifest verspreidt waarden die een gelukkiger, gewetensvoller en sociaal leven vertegenwoordigen.

Natuurlijk handelt Holstee ook in lijn met de eigen waarden: De hoge kwaliteitsproducten van de Amerikanen zijn ontworpen om een gezond leven te leiden. Ambachtelijke perfectie, lokale productie en het gebruik van duurzame hulpbronnen zijn belangrijk voor de trendsetters. Evenals de feedback van hun klanten, die vaak worden opgeroepen om Holstee te vertellen wat te verbeteren of te veranderen.

Website van Holstee