• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

rephorm

Er zijn slechts enkele producten voor balkons en patio's voor liefhebbers van design. Architect en ontwerper Michael Hilgers ontwerpt innovatieve meubels en producten van weerbestendige materialen als antwoord op de ruimtelijke omstandigheden op balkons.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Het Berlijnse designbureau rephorm ontwikkelt objecten voor de interface tussen binnen en buiten. Architect en ontwerper Michael Hilgers ontwerpt innovatieve meubels en producten van weerbestendige materialen als antwoord op de ruimtelijke omstandigheden op balkons.

Tot nu toe hadden designliefhebbers geen andere keuze dan vanuit hun stijlvol vormgegeven woonkamer uit te kijken naar bourgeois huisraadartikelen. De herformuleringsproducten helpen nu om dit braakliggende land geschikt te maken voor bebouwing: De ontwerpen zijn geen vreemde lichamen die op de een of andere manier ergens vastgeschroefd moeten worden, maar door hun ontwerp in hun leefomgeving passen; de ruimtes die tot nu toe niet gebruikt konden worden, worden woonruimte-uitbreidingen, zinvolle accessoires die een individuele stedelijke natuurbeleving mogelijk maken.

Website van rephorm


De belangrijkste ontwerpers