• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

herform

Voor designliefhebbers zijn er maar weinig producten voor balkons en patio's. Meubelontwerper Michael Hilgers creëert innovatieve meubels en producten van weerbestendige materialen, rekening houdend met de ruimtelijke omstandigheden van het balkon.


De Berlijnse designstudio rephorm ontwikkelt objecten voor de interface tussen binnen- en buitenruimtes. Meubelontwerper Michael Hilgers creëert innovatieve meubels en producten van weerbestendige materialen als reactie op de ruimtelijke omstandigheden van het balkon.

Tot nu toe hadden designliefhebbers geen andere keuze dan vanuit hun stijlvolle woonkamer naar burgerlijke producten uit de bouwmarkt te kijken. De producten van rephorm helpen nu om deze designwoestenij terug te winnen: De ontwerpen zijn geen vreemde objecten die op de een of andere manier ergens aan vastgeschroefd moeten worden, maar gaan door hun ontwerp op in hun habitat; voorheen onbruikbare gebieden worden nu een verlengstuk van de leefruimte, zinvolle accessoires maken een individuele stedelijke natuurbeleving mogelijk.

Website van herform


De belangrijkste ontwerpers