• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Haseform

De Hase GmbH uit Trier streeft ernaar om bij elk product iets nieuws te creëren, of het nu gaat om design, constructie, uiterlijk of technische aspecten.De Hase GmbH uit Trier streeft ernaar om bij elk product iets nieuws te creëren, of het nu gaat om design, constructie, uiterlijk of technische aspecten.

De Hase GmbH, beter bekend als Haseform, combineert moderne, computerondersteunde productie met moderne vormen voor innovatieve en intelligente producten. De sterke wisselwerking tussen techniek, ambacht en design wordt weerspiegeld in verantwoordelijke personen: De Hase GmbH of Haseform bestaat uit Hans Hase, een slotenmaker, Frank Schlicker, een ingenieur en Hannes Freising, een architect.

De technische aanpak wordt gerealiseerd in samenwerking met de metaalverwerkende fabriek van Hase in Trier. De kerncompetenties van de Hase metaalbewerking liggen op het gebied van lasersnijden, draaien, frezen, kanten, lassen, poedercoaten, stralen en in constructie en ontwerp. Zo wordt de veeleisende bouw van producten zoals de boektoren gerealiseerd.

Bij het realiseren van een product begint Haseform met de techniek. Op deze manier worden nieuwe perspectieven en mogelijkheden ontdekt. De technische mogelijkheden veranderen het ontwerp en de grondstof om unieke vormen te verkrijgen en deze met leven te vullen.

De zeer gecompliceerde productietechnieken maken eenvoudige producten mogelijk. Een Haseform, dit wordt gekenmerkt door duidelijkheid en eenvoud. Vorm en doel zijn intrinsiek en soms, zoals in het geval van de boektoren, minder belangrijk dan functie.

Website van Haseform