• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Gloster

De Duitse firma Gloster staat voor stijlvolle buitenmeubelen, die worden gekenmerkt door comfort, duurzaamheid en esthetiek en tegelijkertijd een plaats van ontspanning bieden.


Hoogwaardige teakhouten tuinmeubelen van Gloster

In tijden waarin alles steeds sneller gaat, groeit ook de behoefte aan mooie, ontspannen momenten en echte buitenruimtes. Gloster maakt tijdloos mooie buitenruimtes mogelijk met meubilair dat precies de sfeer creëert die u wenst. Het bedrijf gebruikt alleen de beste materialen en technieken die beschikbaar zijn - altijd met het doel om comfort, duurzaamheid en esthetiek stijlvol te combineren.

Internationale ontwerpers

Voor de unieke ontwerpen van zijn meubelen en accessoires werkt het bedrijf, dat in de jaren zestig werd opgericht, samen met verschillende wereldberoemde ontwerpers om tijdloze buitenmeubelen te creëren. Daarbij staat het bedrijf erop dat alle ontwerpers, zelfs in het digitale tijdperk, nog steeds de fabriek bezoeken om tijd door te brengen en kennis te maken met de werknemers, de grondstoffen en de filosofie van Gloster.

Duurzaam teakhout

Een deel van de buitenmeubelen van Gloster is van hout. Het bedrijf vertrouwt uitsluitend op het gebruik van teakhout, dat al meer dan 700 jaar wordt beschouwd als het beste van alle hardhoutsoorten voor fijne buitenmeubelen. Met een prachtig gepolijste glans of een zachte, natuurlijke afwerking, elk stuk van Gloster teak meubilair is afkomstig van zorgvuldig beheerde plantages en wordt zorgvuldig verwerkt en geïnspecteerd in de Indonesische fabriek om duurzame kwaliteit te garanderen.

Vakmanschap

Bij Gloster gaan vaardigheden & loyaliteit en traditie & vakmanschap hand in hand. De meubels van de Duitse fabrikant zijn niet het resultaat van massaproductie. Elke afgeronde hoek, elke verbinding is met de hand gemaakt en bevat de kennis en zorg van elke werknemer. Op die manier bereikt Gloster zijn doel om de mensen een gevoel van welzijn te geven, om hun een plaats te bieden waar zij zich ontspannen, vrij en veilig voelen.

Website van Gloster


De belangrijkste ontwerpers