Gloster

Het Duitse bedrijf Gloster staat voor stijlvolle buitenmeubelen om te ontspannen, gekenmerkt door comfort, duurzaamheid en esthetiek.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
sorteren: Populariteit  


Ontdek alle collecties en series van Gloster

Hoogwaardige teakhouten tuinmeubelen van Gloster

In steeds snellere tijden groeit de behoefte aan ontspannende momenten en echte open ruimtes. Gloster biedt tijdloos mooie buitenruimtes met meubels die precies de sfeer creëren die u wenst. Het bedrijf gebruikt alleen de beste beschikbare materialen en technieken - altijd gericht op het stijlvol combineren van comfort, duurzaamheid en esthetiek.

Internationale ontwerpers

Voor de unieke ontwerpen van meubels en accessoires werkt het bedrijf, opgericht in de jaren 60, samen met verschillende internationaal erkende ontwerpers om tijdloze buitenmeubelen te creëren. Het bedrijf staat erop dat zelfs in het digitale tijdperk alle ontwerpers de fabriek bezoeken om tijd te besteden aan het leren over de mensen, grondstoffen en filosofie van Gloster.

Duurzaam teakhout

Een deel van het buitenmeubilair van Gloster is gemaakt van hout. Het bedrijf vertrouwt uitsluitend op het gebruik van teakhout, dat al meer dan 700 jaar wordt beschouwd als het beste hardhout voor elegante buitenmeubelen. Met een mooi gepolijste of een zachte, natuurlijke afwerking, elke Gloster teakhouten meubelen zijn afkomstig van zorgvuldig beheerde plantages en worden zorgvuldig verwerkt en getest in een Indonesische fabriek om een langdurige kwaliteit te garanderen.

Vakmanschap

Voor Gloster gaan &&vakmanschap en traditie hand in hand. Het meubilair van de Duitse fabrikant is niet het resultaat van massaproductie. Elke afgeronde hoek, elke verbinding wordt met de hand gemaakt en omvat de knowhow en de zorg van elke medewerker. Zo bereikt Gloster zijn doel om mensen een gevoel van welzijn te geven en hen een plek te bieden waar ze zich ontspannen, vrij en veilig voelen.

Website van Gloster


De belangrijkste ontwerpers