Flötotto - ADD-systeem

Flötotto - ADD-systeemcollectie, 16-6


Volledig vrij te combineren: Het Flötotto ADD-systeem werkt volgens het principe van het bouwpakket. Het systeemmeubilair van Werner Aisslinger maakt de realisatie van alle soorten meubilair mogelijk.

Of het nu gaat om dressoir, lowboard, highboard, kast, plank of alle andere zaken - het Flötotto ADD systeem wordt het meubilair dat nodig is. Steeds weer wordt het slimme meubelstuk een perfecte partner, of het nu gaat bewegen of als de smaak verandert. Volgens uw eisen.

ADD is ontworpen door de systeemmeubelexpert Werner Aisslinger. Een&W-Designer van het jaar 2014 Werner Aisslinger gaf de ladekast een aantal rechtlijnige en heldere vormen en combineerde deze met natuurlijke materialen. Daarom is de ADD-serie de ideale partner voor alle soorten meubilair, want tijdloosheid is gegarandeerd.

Flötotto ADD: Flexibel systeemmeubilair Made in Germany

De indrukwekkende flexibiliteit van het Duitse Flötotto ADD-systeem komt van het systeemraster, dat gebaseerd is op twee basisformaten. De afmetingen van de assen van de elementen zijn 40 x 21 cm en 80 x 21 cm. Dit eenvoudige en innovatieve concept maakt het mogelijk om alle elementen vrij met elkaar te verbinden en te combineren.

De aansluiting van de ADD-elementen gebeurt met gepatenteerde aansluitknopen, die werken met een eenvoudig drukknopprincipe, dat niet zichtbaar is van buitenaf, waardoor alle stijlvolle twijfels worden weggenomen. Hier kunt u zonder schroeven voor, zij- en achterwanden vastklikken of ook nieuwe elementen toevoegen. Add van Werner Aisslinger en Flötotto is een absoluut eigentijds concept, dat zich naadloos aanpast aan moderne, flexibele eisen.


Designers