Flat'n

Flat'n brengt frisse lucht in de wereld van tapijtvloeren. Diverse materialen, structuren en kleurencombinaties en fascinerende details van productfabrikanten zorgen voor unieke, moderne en tijdloze vloerafbeeldingen - made in Germany!Het jonge team van Flat'n werkt sinds de zomer van 2014 via een onconventionele aanpak met individuele vloerinf. Het tapijt herovert de grond en betreedt de woonkamers opnieuw met de uitzonderlijke ideeën uit Keulen. Daarbij vertrouwt Flat'n op de productie in Duitsland en is overtuigd van de kracht van die kwaliteit - zonder compromissen te sluiten.

Sascha Schiller, directeur van flat'n, legt uit: met onze tapijten hebben we de wereld van de tapijten vernieuwd. Weg van de mainstream, geven wij de mogelijkheid van individuele vloerbedekking voor de woningen van onze klanten.

Diverse materialen, structuren en kleurcombinaties, maar ook fascinerende details van producten zijn wat de fabrikant creëert met unieke, moderne en tijdloze vloerafbeeldingen. De hoogwaardige velours tapijten met een non-woven mengbasis worden vervaardigd met behulp van digitale druk- en productietechnieken uit Duitsland.

Hoogtepunten binnen in het huis: De Flat'n collectie is verrijkt met ongewone vormen en kleuren, ongebreidelde creativiteit, grote passie, plezier in kleuren, een blik voorbij het "tapijt" en meer dan tien jaar ervaring op het gebied van interieurontwerp.

De tapijten worden vervaardigd in het zogenaamde tufting-proces en bedrukt met behulp van het chromojet-drukproces. Het individuele confectioneren en handmatig verpakken vervolledigt de hoge cassetteproducten. Deze aanpak opent een nieuw gebied van design en tapijtproductie. Vlakke tapijten die ver verwijderd zijn van traditioneel geweven of geknoopte tapijten die vaak in rechthoekige vormen verschijnen met behulp van innovatieve ontwerpen.

Het wolwitte tapijtstof is bedrukt met een bijzonder duurzame speciale techniek. De kleur dringt daardoor diep door in het tapijtrug materiaal. De bevestigingen van de tapijten laten een breed scala aan verschillende ontwerpbenaderingen zien. Ze kunnen zowel technisch of speels of discreet en ingetogen als kleurrijk zijn. Zo zijn de Flat'n tapijten veelzijdig, duurzaam en duurzaam dankzij hoogwaardige materialen en speciale druktechnieken.

Flat'n ontwikkelt unieke tapijtvloeren met karakter voor woningen en commerciële ruimtes.

Website van Flat'n