• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Estiluz

Estiluz is een Catalaans verlichtingsbedrijf uit het noordoosten van Spanje, opgericht in 1969 door Gerard Masdeu Jordà. Estiluz is gespecialiseerd in verlichting en produceert al tientallen jaren elegante en functionele verlichtingsobjecten.


Charismatische lampen uit Catalonië

Estiluz is een Catalaans verlichtingsbedrijf uit het noordoosten van Spanje, opgericht in 1969 door Gerard Masdeu Jordà in Sant Joan de les Abadesseses. Gespecialiseerd in verlichting, produceert Estiluz al tientallen jaren elegante, functionele en tijdloze lichtobjecten die overtuigen door buitengewone materialen en hoge kwaliteit.

Estiluz is nu een van de meest gewilde en charismatische producenten van armaturen en exposeert haar bekroonde lichtobjecten in haar eigen winkels in Parijs, New York en Frankfurt. Toch wordt elke lamp nog steeds geproduceerd in de eigen werkplaatsen van het bedrijf in de kleine stad in het noordoosten van Spanje. Hier wordt de armatuur gemaakt van het idee tot het eindproduct en vervolgens over de hele wereld verzonden.

Website van Estiluz