Estiluz is een Catalaans bedrijf voor lampen dat is opgericht door Gerard Masdeu Jordà. Koop eenvoudige, charismatische lampen zoals de Poulpe vloerlamp hier in de designwinkel.
Estiluz

Estiluz

Estiluz is een Catalaans bedrijf voor lampen uit Catalonië, Spanje, opgericht in 1969 door Gerard Masdeu Jordà. Estiluz is gespecialiseerd in verlichting en produceert al tientallen jaren elegante en functionele verlichtingsobjecten.Charismatische lampen uit Catalonië

Estiluz is een Catalaans bedrijf voor lampen uit het noordoosten van Spanje, opgericht in 1969 door Gerard Masdeu Jordà in Sant Joan de les Abadesses. Estiluz is gespecialiseerd in verlichting en produceert al tientallen jaren elegante, functionele en tijdloze lichtobjecten, die zich kenmerken door bijzondere materialen en hoge kwaliteit.

Ondertussen exposeert Estiluz, een van de meest gewilde en meest charismatische fabrikanten van verlichting, hun bekroonde lichtobjecten in de eigen winkels in Parijs, New York en Frankfurt. Maar elke lamp wordt nog steeds geproduceerd in de eigen winkels van het bedrijf in het stadje in het noordoosten van Spanje. Hier groeit de lamp van het idee naar het eindproduct en wordt dan naar de hele wereld gestuurd.

Website van Estiluz


Designers