Engelbrechts is een Deense fabrikant van meubels. De Kevi 2003 Office Chair bestaat uit een compacte zitting van hout en een kruisvoet van aluminium.
Engelbrechts

Engelbrechts

Het Deense bedrijf Engelbrechts is opgericht in 1989.. Het is gebaseerd op de waarden van vreugde, eerlijkheid, kwaliteit en innovatie. Het is de missie van het bedrijf om waarde te geven aan kamers en om plezier te creëren voor de gebruiker.Het Deense bedrijf Engelbrechts werd opgericht in 1989.

Het is gebaseerd op de waarden van vreugde, eerlijkheid, kwaliteit en innovatie. Engelbrechts werkt nauw samen met de bekende ontwerpers Erik Magnussen, Jørgen Rasmussen en Kasper Salto.

Erik Magnussen ontwierp en ontwikkelde de stapelbare stoelenseries Chairik en Chairik XL en de Zdown stoel, de Xsit kruk en de Foldit en Click tafels.

Kasper Salto ontwierp de Kato sofa en de Kato lounge chair. Het werken met zulke getalenteerde ontwerpers heeft geleid tot meubels die de Engelbrechts filosofie van het ontwikkelen van een duidelijke lijn in concept en design volledig belichaamt.

Het meubilair is een combinatie van het beste uit de ambachtelijke en industriële sector, terwijl het blijft voldoen aan de hoge eisen die aan vorm en functie worden gesteld. Engelbrechts streeft naar exclusiviteit en heeft zich tot doel gesteld om het favoriete meubelmerk voor architecten te zijn. Het is de missie van het bedrijf om waarde te geven aan ruimtes en plezier te creëren voor de gebruiker door middel van esthetisch, sculpturaal en functioneel meubilair.

Website van Engelbrechts


Designers