• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Eero Aarnio Originals

Bij Eero Aarnio Originals draait alles om Eero Aarnio. Zijn ontwerpen, die tijdloos en tegelijkertijd modern zijn, lijken bijna uit een ander sterrenstelsel te komen en hebben een thuis gevonden bij Eero Aarnio Originals.Eero Aarnio Originals - Stoelen voor het leven

Eero Aarnio Originals is de fabrikant van de iconische designobjecten van de beroemde ontwerper met dezelfde naam, die verantwoordelijk is voor enkele van de belangrijkste ontwerpen van de vorige eeuw. Bij Eero Aarnio Originals draait alles om Eero Aarnio.

Zijn ontwerpen, die tijdloos en tegelijkertijd modern zijn, lijken bijna uit een ander sterrenstelsel te komen en hebben een nieuw onderkomen gevonden bij Eero Aarnio Originals. Voor Eero Aarnio was en is zijn huis, naast zijn gezin, het belangrijkste in het leven. Hij heeft altijd de voorkeur gegeven aan thuiswerken, omringd door zijn familie en zijn ontwerpen uit het verleden.
Voor Eero is en blijft een bron van inspiratie zijn vrouw en kinderen, daarom heeft hij nooit een eigen atelier gehad. Zijn ontwerpen weerspiegelen de nauwe band met zijn familie. Daarom is de populaire Ball Chair ontstaan, want Eero wilde samen met zijn vrouw, zijn kinderen en zichzelf een zitplaats voor zijn vrouw, zijn kinderen en zichzelf.

Zijn dochters - muzen, modellen en producttesters van jongs af aan - zijn nog steeds opgenomen in de designindustrie en zijn vrouw, Pirkko, is nog steeds zijn naaste vertrouweling. Daarom gaat het bij Eero Aarnio Originals niet alleen om Eero Aarnio zelf, maar ook om zijn familie, zijn huis en zijn leven. Dat is het logische gevolg, want Eero objecten zijn niet alleen meubels, maar hebben een heel eigen persoonlijkheid, wat resulteert in een familiale sfeer in het privéhuis van Eero Aarnio.

Ontwerpen zoals de Ball Chair maar ook de Tomato of Bubble Chair waren in de jaren '60 en '70 een absolute innovatie, alleen al door de materialen kunststof en glasvezel. Vandaag de dag zijn zijn stoelen tijdloze klassiekers waar de designwereld niet meer zonder kan en ook in de komende eeuw niet meer zal doen.

Een Eero Aarnio stoel is een investering voor het leven. Het is een trouwe metgezel, waar men dol op is en waar zelfs de kinderen van zullen genieten.

Website van Eero Aarnio Originals


 

Thuis bij Eero Aarnio

Voor Eero Aarnio was en is zijn huis, naast zijn gezin, het belangrijkste in het leven. Hij heeft altijd de voorkeur gegeven aan thuiswerken, omringd door zijn familie en zijn ontwerpen uit het verleden.

De belangrijkste ontwerpers