• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Diesel Living

Met "Succesvol leven vanuit Diesel" betreedt het bekende merk Diesel de markt voor meubeldesign. Het bedrijf presenteert zijn eigen collecties lampen en meubels in samenwerking met Foscarini.


Succesvol leven vanuit Diesel

Het is ironisch, onconventioneel, grappig, explosief en creatief. Het is een vorm van zijn en kleding, die nu ook een inrichtingsstijl aan het worden is. Het is een nieuw avontuur dat bijdraagt aan een individuele inrichting van uw huis en dat veel verder gaat dan alle clichés als het gaat om het accentueren van uw eigen persoonlijkheid.

Met "Succesvol leven vanuit Diesel" betreedt het bekende merk Diesel de markt voor meubeldesign. Het bedrijf presenteert zijn eigen collecties lampen en meubels in samenwerking met Foscarini. De collectie bevindt zich tussen Rock, Pop, Casual, Vintage, Vintage, Graphic en Art. Het is ook een brede collectie, die verschillende talen spreekt en veel verhalen vertelt die de kenmerkende Diesel lifestyle uitdrukken.

Sterk als metaal, zacht als textiel, dun als een heldere kooi, glinsterend als een verchroomd glas, maar toch uniek en divers - dat zijn de lichten van Diesel en Foscarini.

Moroso, de Italiaanse fabrikant van meubels en Diesel, heeft een collectie producten van een koele en comfortabele soort gecreëerd, die voortkomt uit een informeel idee van leven. De doelgroep bestaat uit mensen, die de voorkeur geven aan eenvoudige vormen die vanuit een modern oogpunt worden geïnterpreteerd, met als belangrijkste eigenschappen een hoge kwaliteit en een informele, rechtlijnige stijl.

" Samen met een team van ontwerpers van Diesel, onder leiding van Wilbert, ontwikkelden we het interessante idee van een alternatieve collectie, waarin twee verschillende aspecten van verschillende hedendaagse trends zijn vertegenwoordigd: een donkere, geïnspireerd door de wereld van Underground, met een agressieve en raadselachtige esthetiek, de andere parmantig, geïnspireerd door natuur en visuele lichtheid, met zachte en uitnodigende vormen. "
Patrizia Moroso over het creatieve proces, dat zij persoonlijk begeleidt.

Website van Diesel Living