De Breuyn is een fabrikant uit Keulen. Koop ecologisch meubilair voor kinderen zoals het debe.destyle stapelbed in de winkel. Een bed - 5 verschillende hoogtes.
De Breuyn - logo

De Breuyn

Sinds 1986 ontwikkelt en produceert het familiebedrijf de Breuyn, gevestigd in Keulen, onder andere kindermeubilair en groeiende bedden voor kinderen van kleuters tot en met de tienerleeftijd, die voornamelijk uit natuurlijke materialen zijn vervaardigd.

Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
sorteren: Populariteit  


Verstelbaar kindermeubilair

Sinds 1986 ontwikkelt en produceert het familiebedrijf de Breuyn in Keulen meubels voor kinderen, die voornamelijk van natuurlijke materialen zijn gemaakt. De norm bij de Breuyn's is het produceren van kindvriendelijke meubelen van massief hout met behulp van niet-toxische, natuurlijke materialen en de distributie ervan met betrekking tot ecologisch verantwoorde productiewijzen. Bedden die zich aanpassen aan de lichaamslengte van het kind vanaf de leeftijd van een peuter tot de tienerleeftijd zijn de expertise van het familiebedrijf.

De aanpak van de ecologische omgang met de natuur, duurzame productie en transport, de wens om de hoogste graad van kwaliteit, stabiliteit en veiligheid te garanderen en esthetische meubels voor de kinderkamer en de kinderspeelkamer te creëren, is de hoogste prioriteit van de producent uit Keulen. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op vier principes: ergonomie, veiligheid, duurzaamheid en design.

Kindvriendelijke ergonomie is belangrijk, zodat het kind zich gezond kan ontwikkelen. De veiligheid van de kinderen is van het grootste belang. Daarom zijn de materialen en ontwerpen ook op elk detail ontworpen om elk risico van letsel te voorkomen.

De gebruikte materialen, die specifiek geselecteerd zijn, zijn grotendeels afkomstig van duurzame producties. Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen en absoluut veilig voor kinderen. Duurzaamheid ligt ook ten grondslag aan het idee van verstelbare bedden die meegroeien met het kind. Vanaf de kindertijd tot de tienerleeftijd is slechts een eenpersoonsbed nodig. Op deze manier worden kosten en materialen bespaard.

Het ontwerp is echter niet verwaarloosd, maar combineert stabiliteit en esthetiek in tijdloze meubels voor kinderen. Omdat kinderen het ook leuk en comfortabel vinden.

Website van De Breuyn