• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

danskina

Danskina is in 1973 in Nederland opgericht door Piet en Ina van Eijken en richt zich op de productie van moderne en hoogwaardige tapijten.Danskina is in 1973 in Nederland opgericht door Piet en Ina van Eijken en richt zich op de productie van moderne en hoogwaardige tapijten.

Danskina produceert eigentijdse, op maat gemaakte tapijten met onderscheidend vermogen. Als pionier op het gebied van innovatieve productietechnieken zijn wij trots op het uitstekende vakmanschap, de handigheid en de hoogwaardige materialen. Danskina tapijten worden voornamelijk geproduceerd in Nederland, Schotland, Duitsland en India en brengen een warme, nieuwe designtaal in zowel commerciële als residentiële ruimtes.

Sinds de oprichting heeft het bedrijf een wereldwijde reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en innovatie, voor de heropleving van lang verloren gegane productiemethoden en het baanbrekende gebruik van kleur, materialen, structuren en technieken.

Design heeft altijd centraal gestaan in ons ethos en we hebben eerder samengewerkt met gerenommeerde talenten als Ulf Moritz, Studio Linse, Giulio Ridolfo en Cristian Zuzunaga. In 2013 benoemde Danskina, onder de gezamenlijke leiding van oude partners Kvadrat en Maharam, Hella Jongerius tot Design Director.

Website van danskina