Dancook

Dancook combineert exclusief Scandinavisch design met solide kwaliteit en hoge functionaliteit in haar producten. Het verhaal van Dancook begon in 1992 met de ontwikkeling van functionele, elegante en hoogwaardige grills.De Deense fabrikant Dancook combineert exclusief Scandinavisch design met solide kwaliteit en hoge functionaliteit in zijn producten.

Het verhaal van Dancook begon in 1992 met de ontwikkeling van functionele, elegante en hoogwaardige grills. De bijzondere producten zijn vanaf het begin vervaardigd uit massief materiaal met een stijlvol Deens design en sindsdien heeft Dancook dit basisidee samen met haar klanten verder ontwikkeld tot in de perfectie.

Het bedrijf is nog steeds in familiebezit en produceert haar grills in Denemarken. Dit betekent dat de grills van de fabrikant een uitdrukking zijn van de lange Deense traditie om te genieten van het leven in de open lucht. Dancook is gebaseerd op de Deense traditie van het bereiden van maaltijden in de open lucht en op het idee om eenvoudige, solide en kwalitatief hoogwaardige apparaten te ontwikkelen voor de best mogelijke maaltijdvoorbereiding.

Website van Dancook