Conmoto - Pad Collectie

Conmoto - Pad Collectie - banner


Tijdloos design en innovatieve materialen zijn het handelsmerk van de Conmoto Pad Collection. De innovatieve eettafels, werktafels, bijzettafels en consoletafels bieden opberg- en oplaadplaatsen voor apparaten.

Werner Aisslinger staat erom bekend dat hij in zijn ontwerpen verschillende werelden met elkaar mengt - zijn onderscheiding "A&W Designer of the Year 2014" is een bewijs van dit vermogen. De Pad Tables van Conmoto zijn perfecte voorbeelden van zijn filosofie.

Verschillende soorten meubilair zoals bijzettafels, wandconsoles, eettafels en bureaus vormen de Pad Collectie van Conmoto. Het ontwerp is tijdloos, minimalistisch en ingetogen, want de echte innovatie is verborgen onder het tafelblad: alle tafels uit de Pad-serie van Conmoto hebben een vakje voor kabels, laptops, tablets, smartphones en allerlei apparaten om op te bergen en op te laden. Andere objecten, zoals sleutels, portemonnees en tijdschriften kunnen ook in de Pad tafels passen.

Als het compartiment gesloten is, wordt de inhoud discreet en uit het zicht opgeborgen, maar kan deze in een oogwenk worden geopend als u ze nodig hebt. Dit maakt de Conmoto meubelen flexibel: de Pad Table, Pad Box en Pad Tray kunnen overal in huis gebruikt worden - afhankelijk van waar u uw gereedschap wilt hebben. Het heldere ontwerp helpt om de Pad meubels geschikt te maken voor bijna elke omgeving. De vrijstaande bijzettafels van de Pad Box zijn ook verkrijgbaar met verschillende onderstellen: met een in hoogte verstelbaar stalen buizenframe of een houten frame.

De opbergvakken in de Pad Collection zijn gemaakt door Conmoto van Formfleece. Dit robuuste vilten materiaal is resistent, gemakkelijk te reinigen en heeft een elegante look en feel. De tafelbladen voor de innovatieve meubels van Conmoto zijn gemaakt van CCL (color compact laminaat), een materiaal dat speciaal door Conmoto is ontwikkeld voor de productie van meubels. CCL is ook robuust, elegant en gemakkelijk te reinigen, zoals verwacht van Conmoto producten.