• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Conmoto

Vermindering, purisme en duidelijkheid zijn de factoren die de esthetiek van de producten bepalen op het gebied van tuinaccessoires, tuinmeubilair, open haarden en openhaardapparatuur van het Duitse bedrijf Conmoto.


"Eenvoudig is niet altijd mooi. Maar mooi is altijd eenvoudig. (Heinrich Tessenow)

Een eenvoudige zin? Ja, je zou kunnen denken. Maar als je de moeite neemt om er diepgaand over na te denken, zal er een hele nieuwe levensfilosofie ontstaan. Conmoto heeft deze aanpak geïnternaliseerd en met passie tot de basis van haar werk gemaakt.

Conmoto's creatieve geesten, ontwerpers en tekenaars reizen voortdurend door de grootste steden ter wereld om geïnspireerd te worden, om te ontdekken, onderzoek te doen, maar ook om internationale klanten te ontmoeten en om de ontwikkelingen op de lokale markten te leren kennen. Op deze manier worden ze geconfronteerd met een heel andere esthetiek. De meest beknopte trend is momenteel de behoefte aan reductie, purisme en duidelijkheid. "Minder is meer", zoals de beroemde Bauhaus-architect Ludwig Mies van der Rohe het verwoordde - en Heinrich Tessenow zou het daarmee eens zijn.

Conmoto omarmt deze uitspraak en ontwikkelt sinds 1997 uitsluitend in deze esthetiek. Het doel is om klanten de beste en toonaangevende producten in alle segmenten aan te bieden - van tuinaccessoires tot tuinmeubilair, open haarden en openhaardapparatuur. Met klasse, innovatie, design, design, kwaliteit en service.

Vooral in tijden van verschillende beperkingen naar buiten toe, groeit de behoefte om zich thuis op zijn gemak te voelen. Vooral in tijden waarin kortstondige producten snel aan waarde inboeten, is het belangrijk om goede smaak te tonen, om langlevend design te onderscheiden van massaproductie en om zuurverdiende gelden op een duurzame manier te investeren.

Elk jaar ontwikkelt Conmoto tal van nieuwe producten die regelmatig bekroond worden met prijzen voor hun design en kwaliteit:
IF Design Award 1998, Form 99, Good Design Award 1999, Design Plus ISH 2000, Form 2000, Design Plus ISH 2001, Form 2001, Redot 2005, Good Design Award 2005 en nominatie voor de Design Award van de Bondsrepubliek Duitsland in 2006.

Website van Conmoto


De belangrijkste ontwerpers