• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

caussa

Caussa is de naam van het in 2016 door Jan Drücker en Andreas Kowalewski in 2016 opgerichte ontwerpbureau. De fabrikant uit Münster heeft zich gespecialiseerd in de woon- en objectsector van morgen en creëert moderne meubels en woonaccessoires.


Moderne technologieën en traditioneel vakmanschap

Caussa is de naam van het in 2016 door Jan Drücker en Andreas Kowalewski in 2016 opgerichte ontwerpbureau. De fabrikant uit Münster heeft zich gespecialiseerd in de woon- en werkgebieden van morgen en creëert een collectie in samenwerking met ontwerpers die graag nieuwe dingen uitproberen. Moderne technologieën worden gecombineerd met traditioneel vakmanschap om meubels en woonaccessoires van de hoogste kwaliteit te creëren.

"Wij geloven dat er in het ontwerpproces niets zonder reden wordt gecreëerd en dat er achter elk idee een samenhangend concept schuilgaat. De naam Caussa zet zich in voor het creëren van eigentijdse en verrassende designoplossingen die nuttig, origineel en uitdagend zijn voor de status quo. Deze eenvoudige filosofie drijft ons voortdurend."

Website van caussa