Het merk Cascando produceert de Pillow collectie, samengesteld uit praktische panelen voor de garderobe - &een Clothes Hanger - een goed gevormd ontwerp in combinatie met een hoge mate van functionaliteit.
Cascando

Cascando

Het merk Cascando staat voor een bijzondere collectie accessoires voor moderne meubels en projectontwerpen. Deze collectie is ontwikkeld met passie voor architectuur en design.Het merk Cascando staat voor een bijzondere collectie accessoires voor moderne meubels en projectontwerpen. Deze collectie is ontwikkeld met passie voor architectuur en design.

Cascando maakt duidelijk dat accessoires naast hun functionaliteit ook een mooie vorm kunnen hebben en zo kunnen bijdragen aan een aantrekkelijke woon- en werkomgeving, elke inrichting compleet maken en er iets bijzonders aan toevoegen. De families van accessoires van Cascando hebben allemaal hun eigen typische design, dat is gebaseerd op ontwerpen die doordacht zijn en die al verschillende designprijzen hebben gewonnen.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en roestvrij staal, maar ook door de toepassing van neutrale kleuren, krijgen de producten een tijdloos karakter dat in elk interieur past. De collectie van Cascando varieert van garderobes, paraplubakken, kledinghangers en flyerstands tot displays, whiteboards, bakken, tafels, rekken en trolleys. Regelmatig worden nieuwe ontwerpen gepresenteerd op tentoonstellingen in Keulen, Kortrijk en Milaan.

Website van Cascando


Designers