bruunmunch

De Deense Design Studio bruunmunch werd opgericht door Jacob Munch en Henrik Bruun in 2008.. Sindsdien staat bruunmunch voor hoge kwaliteit en prachtig vormgegeven meubilair met Scandinavische charme.Twee vrienden met liefde voor het Deense design

De Deense Design Studio bruunmunch werd in 2008 opgericht door de twee vrienden Jacob Munch en Henrik Bruun. De twee ontwerpers uit Zuid-Denemarken ontmoetten elkaar op vijfjarige leeftijd en zijn sindsdien vrienden gebleven die dezelfde mening hebben over privé- en zakelijke aangelegenheden.

De twee vrienden benadrukken zonder uitzondering goede kwaliteit, een harde lijn benadering en liefde voor het ontwerp. De zakenpartners - van fabrikant tot retailer - moeten deze liefde delen en werden door de Munch en Bruun zelf geselecteerd. Daarom is elk product van Bruunmunch van de hoogste kwaliteit en liefdevol ontworpen, zodat de klanten alleen het beste voor hun woonkamer krijgen.

De collectie bestaat uit gestoffeerde meubels voor de woonkamer, ruime banken en gezellige fauteuils en stoelen. Een aantal verschillende eet-, koffie- en bijzettafels, die het totaalplaatje completeren.

Website van bruunmunch


De belangrijkste ontwerpers