Belux - U-bochtDe LED-spotfamilie U-TURN van BELUX nodigt uit tot een speelse interactie met licht. De spot is eenvoudig om te zetten in een maximale actieradius en is zelfs volledig draaibaar. U-Turn is een flexibel lichtgereedschap dat zorgt voor veel plezier met de lichtstraal.

De centrale elementen van de U-draaiverlichting zijn het kogelgewricht en de ronde grote lichtkop. In het midden ervan bevindt zich een magnetische verdieping, die op een metalen bol wordt geplaatst. Dit mechanisme maakt een eenvoudige verplaatsing van de lichtkop mogelijk en maakt een grote actieradius mogelijk. De uitdieping kan met één eenvoudige handeling van de bal worden gescheiden, gedraaid en opnieuw worden vastgezet, omdat de bal aan beide zijden magnetisch is. Zo kan direct of indirect LED-licht worden gekozen voor de U-draaiverlichting. Bovendien is het mogelijk om de lichthoek te veranderen met een simpele draai - vergelijkbaar met de Zoom van een camera.

Het hoogwaardige materiaal uit aluminium spuitgietwerk wordt ook weerspiegeld in het robuuste ontwerp. De U-Turn Clamp is bijzonder flexibel en speels. Deze editie heeft de kogelgewricht direct verbonden met een grote klem. Deze maakt het mogelijk om de lamp aan talloze voorwerpen te bevestigen - van verwarmingsbuizen tot boekenplanken - wat een perfecte flexibiliteit biedt.

De U-Turn light familie omvat zes edities (lees-, hang-, wand-, plafond-, tafel- en klemlampen) in verschillende kleuren, waarvan er ook twee te combineren zijn. De U-bocht kan dus op elke plaats van het huis worden gebruikt, maar ook in geselecteerde kantoren of openbare ruimtes.


Designers