• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

BeDesign

BEdesign is een jong en innovatief bedrijf opgericht door Bette en Cilla Eklund in 2012. Het heeft zijn wortels diep in de Finse architectuur, kunst en design. Er wordt veel nadruk gelegd op esthetiek, functionaliteit en hoogwaardige materialen.BEdesign is een jong en innovatief bedrijf opgericht door de zussen Bette en Cilla Eklund in 2012.. Het heeft zijn wortels diep in de Finse architectuur, kunst en design. Er wordt veel nadruk gelegd op esthetiek, functionaliteit en hoogwaardige materialen.

Alle producten worden in Finland gemaakt en geproduceerd. Bette is verantwoordelijk voor het productontwerp en de ontwikkeling van de artistieke visie van het bedrijf, terwijl Cilla verantwoordelijk is voor de business development. Beide zussen zijn gepassioneerd door de natuur, opgegroeid op een boerderij en in hun jeugd omringd door dieren en het buitenleven.

"Mijn passie voor design komt van nature, want ik kom uit een familie van architecten en ontwerpers, ik ben al mijn hele leven omringd door architectuur, kunst en design. Ik zou mijn ontwerpstijl omschrijven als modern en minimalistisch.

Mijn werk is sterk beïnvloed door de natuur, de zuiverheid van grondstoffen en geometrische vormen. Uitgangspunt is het ontwerpen van individuele meubels die zich onderscheiden van de massa. Mijn wens is om een ontwerptaal te creëren van 'de klassiekers van morgen', eigentijds design dat de tand des tijds doorstaat. Bette Eklund

"De vonk om ondernemer te worden is tijdens mijn studie gegroeid en het bedrijf is een stap in de richting van het realiseren van mijn dromen. Ik heb een Master in Strategische Marktcreatie van de Copenhagen Business School en een CEMS Master in Internationaal Management - diploma van HEC Parijs. Ik ben verantwoordelijk voor de business development van het bedrijf, met name marketing en verkoop.

Nieuwsgierig en open-minded ben ik altijd op zoek naar inspirerende dingen en gebeurtenissen. "Cilla Eklund

Website van BeDesign


De belangrijkste ontwerpers