• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Baghera

Kindertijd is een synoniem voor dromen en avonturen. Daarom ontwerpt Baghera pedaalauto's in retro-stijl voor kinderen. Ze zijn uniek en inspireren oude en jonge mensen met veel aandacht voor detail.Kindertijd is een synoniem voor dromen en avonturen. Daarom ontwerpt Baghera pedaalauto's in retro-stijl voor kinderen. Ze zijn uniek en inspireren zowel ouderen als jongeren.

Emmanuel Nouveau richtte in 2003 het merk Baghera op om de droom van de oude zeepkistjes weer tot leven te laten komen. De kleine autootjes worden in Frankrijk ontworpen en inspireren niet alleen de kleintjes, maar ook hun vaders en grootvaders, die nostalgisch terugdenken aan de bolides uit hun eigen jeugd.

Elk Baghera-model is gemaakt in vele uren van liefdevol werk. Het bedrijf legt veel nadruk op het concept, het ontwerp, de technische realisatie en veel aandacht voor detail. Elke auto is volgens Europese normen aan een veiligheidscontrole onderworpen. Het succes is bevestigd door de samenwerking met Renault en de afdeling voor geschiedenis.

Een heel bijzonder model van Baghera is de speciale editie van de Renault uit 1906 ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de A.C.F. Grand Prix die Renault in die tijd won.

Elk jaar ontwerpt Baghera nieuwe modellen die jong en oud inspireren.

Website van Baghera