Axel Weinbrecht

Laat stilzitten, stel oude onderwerpen in vraag, verander het standpunt - zo verklaart het bedrijf zijn designfilosofie als er nieuwe producten, nieuwe vormen en functies ontstaan.De Axel Weinbrecht GmbH is genoemd naar de oprichter en manager, de economisch ingenieur Axel Weinbrecht. Het is gevestigd in Karlsruhe.

Laat stilzitten, stel oude onderwerpen in vraag, verander het standpunt - zo verklaart het bedrijf zijn designfilosofie als er nieuwe producten, nieuwe vormen en functies ontstaan.

Design producten uit de Axel Weinbrecht collectie zijn uitgevonden door ambitieuze ontwerpers. Zo worden beginideeën iets concreets, een product, dat naast de pure functionaliteit ook plezier zal opleveren - dingen die het leven gemakkelijker en aangenamer zullen maken.

Sinds het einde van de jaren negentig zijn de producten van het bedrijf meerdere malen onderscheiden met designprijzen en vele daarvan zijn al in gerenommeerde exposities gepresenteerd, zoals die van het Museum of Modern Art in New York.

Website van Axel Weinbrecht