Atoma

Atoma is een naam die staat voor hoogwaardige schrijfboeken en notebooks met systeem. Atoma concentreert zich op de schrijfzone met zijn notebooks en kopieerboeken voor thuis en op kantoor sinds 1923.Schrijven van boeken en notebooks met systeem

Atoma is een naam die staat voor hoogwaardige schrijfboeken en notebooks met systeem. Atoma concentreert zich op de schrijfzone met zijn notebooks en kopieerboeken voor thuis en op kantoor sinds 1923.

Het verhaal van het bedrijf

Atoma is een traditioneel bedrijf gevestigd in België en opgericht in 1923.. De Belgische Georges Mottart vroeg de ontwerpers André Tomas en Andre Martin om een multifunctioneel schrijf- en notitieboek te ontwerpen. Hun beginletters zijn de reden voor de naam van het bedrijf en ze zijn de reden voor de geboorte van het eerste notebook met systeem.

Koninklijke hofleverancier

Atoma maakt sinds 1948 deel uit van de "Papeteries Georges Mottart", met wie het bedrijf de officiële hofleverancier van het Belgische koninklijk hof werd.
Atoma produceert papeterieproducten van hoge kwaliteit vanwege de traditie. Daarmee werd Atoma een synoniem voor verfijnde schrijfwaren in België.

Belgische schrijfboeken voor thuis of op kantoor

Elke Belg kent de Atoma schrijfboeken die geschikt zijn om thuis of op het werk te gebruiken vanwege hun speciale systeem. Maar over de grenzen van het land heen werd Atoma ook een synoniem voor kopieerboeken. Geleerden, studenten en werknemers gebruiken de notitieboekjes en hun speciale systeem om zich beter te organiseren.

Atoma overtuigt met de hoogste kwaliteit, compromisloze functionaliteit en tijdloos design. Atoma verenigt ontelbare gebruiksmogelijkheden met één uniek systeem voor privé en professionele doeleinden.

Website van Atoma