Arzberg

Het merk Arzberg is al sinds de oprichting in 1931. Made in Germany synoniem voor design, het porselein overtuigt door zijn hoge functionaliteit en esthetische vorm en staat voor de beste "Made in Germany" kwaliteit.Hoogwaardig porselein en houten serviesgoed

Het merk Arzberg is al sinds de oprichting in 1931. Made in Germany synoniem voor design, het porselein overtuigt door zijn hoge functionaliteit en esthetische vorm en staat voor de beste "Made in Germany" kwaliteit. Een integraal onderdeel van hun bedrijfsfilosofie is het combineren van traditioneel vakmanschap met geavanceerde technologie. Dit resulteert in tijdloze porseleincollecties, divers in stijl en vorm, die het plezier van het delen van eten vieren en modern dineren op een emotionele en persoonlijke manier interpreteren.

Minimalisme in plaats van decoratie: Dit engagement is het succesverhaal van het merk Arzberg sinds 1931.. De porselein- en houtproducten, gekenmerkt door een eenvoudige en eenvoudige stijl, combineren esthetiek en kwaliteit.

Website van Arzberg