ames

Het in Duitsland gevestigde designmerk ames is opgericht door Ana María Calderón Kayser in 2006. Internationaal succesvolle ontwerpers die ontwerpconcepten voor het merk ontwikkelen die passie en enthousiasme weerspiegelen.Ontdek alle collecties en series van ames

Op maat gemaakte meubels en accessoires met inspirerende passie

Het in Duitsland gevestigde designmerk ames is opgericht door Ana María Calderón Kayser in 2006.. Als manager en creatief directeur coördineert zij het merk, de fabrikanten en distributeur van het designmeubilair. Direct vanuit het hoofdkantoor, dat zich in het stadje Plaidt am Rhein bevindt, creëert ames onderscheidende, bekroonde meubels die het hart raken. Daarbij ligt de nadruk op de culturele diversiteit.

Bij elke samenwerking met ontwerpers staat het designconcept, dat de gepubliceerde serie zijn eigenheid geeft, centraal. Hiervoor nodigt Ana María Calderón Kayser internationaal succesvolle ontwerpers uit om met passie en enthousiasme meubels te maken - typisch voor haar Zuid-Amerikaanse afkomst.

Website van ames


ames Sala Collectie van Sebastian Herkner  

ames Sala Collectie van Sebastian Herkner

De caribe collectie, die een deel van de ames Sala collectie vertegenwoordigt, is bedacht door de ontwerper Sebastian Herkner tijdens een unieke Design reis door Colombia. Hier woonde de ontwerper lokale ambachtslieden bij, van wie de traditionele productiemethoden van de ene generatie op de andere worden doorgegeven.

De belangrijkste ontwerpers