• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Amei

Het bedrijf Amei produceert al sinds 2007. Jaar plantenpotten van steenvezels. De Amei plantenpotten zijn mooi en ongewoon resistent. Ze bestaan uit het technisch meest geavanceerde verbindingsmateriaal Stonefiber dat een extreem goede stabiliteit bereikt.


Het bedrijf Amei produceert al sinds het jaar 2007. Plantenpotten van steenvezels. De Amei plantenpotten zijn van nature mooi en ongewoon resistent. Ze bestaan uit het technisch meest geavanceerde verbindingsmateriaal Stonefiber - een mengsel van polyesterhars en geslepen stenen dat een zeer goede stabiliteit bereikt in combinatie met extra glasvezelsterkte.

Aan de ene kant fascineren de Amei-potten door hun hoogwaardige minerale uitstraling die na enkele maanden van natuurlijke ontwikkelingen bij sommige modellen een natuurlijke, grijze patina ontwikkelt. Aan de andere kant is steenvezel schok- en vorstbestendig. De containers zijn daardoor bestand tegen kleinere schokken, kantelen bij storm en overwinteren buiten.

In directe vergelijking met stenen of keramische potten scoren ze vanwege de lage materiaaldikte met een duidelijk lager gewicht, wat de handling vergemakkelijkt. Een lichte hartelijkheid op terrassen, balkons of vensterbanken begint net zo goed als geometrisch transparante vormen met Amei - dit zorgt voor een stukje geluk voor de pottenbakker!

Als u de Amei plantenpotten buiten gebruikt en onbeschermd in de regen laat staan, maak dan waterputten in de bodem van de pot met een boormachine en een gewone steenboormachine, als dit niet het geval is zal de verzamelde waterregistratie wortelrot veroorzaken.

Website van Amei