Alfred

De oprichters van het bedrijf Marie Mees en Cathèrine Biasino uitten hun passie voor tijdloos en hoogwaardig textiel met The Alfred Collection. Uitstekend beddengoed, tafelkleden en theedoeken van linnen. Gemaakt in België.


Geen producten gevonden

De oprichters van het bedrijf Marie Mees en Cathèrine Biasino uitten hun passie voor tijdloos en hoogwaardig textiel met The Alfred Collection.

Na vele jaren van samenwerking met enkele van de belangrijkste textielbedrijven in de sector, zetten Marie Mees en Cathèrine Biasino hun beslissing voort om in België een eigen bedrijf op te richten en zich te concentreren op de productie van hoogwaardig huishoudtextiel. Linnen met passie.

Vanaf het eerste ontwerp tot en met het afgewerkte materiaal wordt The Alfred Collection bij elke stap in de productieketen gecontroleerd en beoordeeld. Alle textiel wordt in België met de grootste zorg gemaakt.

De essentie van de The Alfred Collection is kwaliteit en duurzaamheid, maar ook het leveren van hoogwaardig linnengoed voor alle gebieden van het leven. De Alfred Collection is een collectie van woningtextiel dat inspireert door de minimale schoonheid van hun proporties en patronen.

In 2011 ontving de Alfred Collection de Wallpaper Design Award in de categorie "Beste High Tea" voor het ontwerp "Veronica".

Website van Alfred