Absolut Lighting

Alle producten uit de Absolut Lighting collectie hebben een functioneel, minimalistisch design, een indrukwekkend hoge productiestandaard en zijn voorzien van de nieuwste technologie.Alle producten uit de Absolut Lighting collectie hebben een functioneel, minimalistisch design met een indrukwekkend hoge productiestandaard en zijn voorzien van de nieuwste technologie.

Michael Rösing, ceo van Absolut Lighting, bezweek als tiener voor het eerst aan de fascinatie van het licht. Hij was niet alleen geïnteresseerd in de wetenschappelijke en technische kant van de zaak, maar ook in het cross-culturele fenomeen.

Als ontwerper ziet Rösing verlichting als een middel om licht in een bepaalde vorm te dwingen tot een bepaald doel. Zijn ontwerpen worden bepaald door een reductie van de technische benodigdheden. Als uitgever van andermans ontwerpen besteedt Rösing bijzondere aandacht aan de drie-eenheid van functie, vorm en haalbaarheid.

Hij heeft ook een goede neus voor esthetische uitmuntendheid en de tijdgeest. De armatuur "lampenkap" van Sebatian Bergne is een van de klassiekers uit zijn collectie en is nu zelfs opgenomen in de collectie van het gerenommeerde Museum of Modern Art in New York.

Website van Absolut Lighting


De belangrijkste ontwerpers