• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Pott - Sarah Wiener Messen SerieHandgemaakt is wat telt! Sterrenkok Sarah Wiener en de traditierijke bestekfabrikant Pott hebben samen een messenreeks ontwikkeld die overtuigt met de hoogste kwaliteit.

Elk Sarah Wiener splitmes wordt in 90 handmatige stappen geproduceerd. Molybdeen-vanadium-staal uit Solingen en een negenstaps smederijprocedure maken het blad bijzonder hard en roestbestendig, maar ook glad en duurzaam. Door afzonderlijke voorglij- en fijnschuiven wordt het oppervlak van het blad extreem glad en sluiten de stalen poriën zich. Op deze manier wordt een natuurlijke roestbescherming gecreëerd. De messen worden extra scherp door de complexe "handbediende trekker" (glijden en polijsten met de hand van de lemmetmeester) en een scherptest voor elk mes.

De grip van de Sarah Wiener messen bestaat uit het beste pruimenhout en is een hand charmeur in vorm en materiaal. Het pruimhout is afkomstig uit regionale bossen en is met de hand gemalen en geolied. Het breed gesmede gewas van het broodmes is een vingerbescherming en tegelijkertijd de exacte focus. Zo kan het mes gemakkelijk en onstressvol werken.

Let op: de Sarah Wiener messen mogen niet in de vaatwasser worden gereinigd vanwege de hoge kwaliteit en de gevoelige materialen.